Βιομηχανικοί Κινητήρες

Ισχύς στην εργασία - αυτό παρέχουμε. Κινητήρες για βιομηχανική χρήση, για πλοία και για παραγωγή ισχύος. Κινητήρες που τροφοδοτούν με ενέργεια την επιχείρησή σας.


Το σύνθημα “Ισχύς στην εργασία” περιλαμβάνει τα χαρακτηριστικά που έκαναν τους κινητήρες Scania γνωστούς στους χειριστές, ανεξάρτητα από το πού και το πώς χρησιμοποιούνται - χαμηλή κατανάλωση καυσίμου, υψηλή αξιοπιστία και μεγάλος χρόνος διαθεσιμότητας, καθώς και εξαιρετική γενική οικονομία.


Εχουμε εμπειρία; Λοιπόν, η Scania έχει κατασκευάσει εκατομμύρια κινητήρων για περισσότερο από έναν αιώνα. Είναι δυνατόν να υπάρχουν καλύτερα διαπιστευτήρια;

  • Bιομηχανικοί κινητήρες

    Σκληροί, ανθεκτικοί και απαιτητικοί - η ζωή ενός βιομηχανικού κινητήρα δεν είναι εύκολη. Οι κινητήρες Scania έχουν τη λύση για πραγματικά δύσκολες συνθήκες.

  • Κινητήρες παραγωγής ισχύος

    Η πρόσβαση στην ηλεκτρική τροφοδοσία είναι σημαντική - και για αξιόπιστους, ανθεκτικούς, δοκιμασμένους κινητήρες. Παραγωγή ρεύματος και εργασίας:

  • Σέρβις κινητήρων Scania

    Όσα χρόνια και αν περάσουν μπορείτε να εμπιστεύεστε τον κινητήρα Scania και τον οργανισμό του σέρβις που τον υποστηρίζει. Είμαστε πάντα κοντά, έτοιμοι να βοηθήσουμε τους επαγγελματίες οδηγούς να συνεχίσουν την εργασία τους. Μία σχέση με μεγάλη διάρκεια ζ