Ανταλλακτικά

Υποστηρίζουμε τα φορτηγά της Scania, τα λεωφορεία και τους κινητήρες με υπηρεσίες που σας βοηθούν να μεγαλώσετε την επιχείρησή σας.


Μετατροπή των υπηρεσιών σε λύσεις


Η Scania κατασκευάζει μερικά από τα καλύτερα φορτηγά, λεωφορεία και κινητήρες στον κόσμο. Έπειτα τα υποστηρίζουμε με υπηρεσίες που παρέχουν αξία, αξιοπιστία και μεγάλο χρόνο διαθεσιμότητας - προσφέροντάς σας εξαιρετική απόδοση στην επένδυσή σας. Οι υπηρεσίες της Scania σας βοηθούν να μεγαλώσετε την επιχείρησή σας και να την προωθήσετε.


Είτε χρειάζεστε να σας παραδώσουμε κρίσιμης σημασίας ανταλλακτικά, να προσαρμόσουμε το πρόγραμμα συντήρησης, να εκπαιδεύσουμε τους οδηγούς σας να εξοικονομούν καύσιμο, είτε να χρηματοδοτήσουμε τα οχήματά σας, έχουμε οτιδήποτε χρειάζεστε για να επιτύχετε το στρατηγικό σας όραμα - κάτω από μία στέγη. Από μεμονωμένες υπηρεσίες μέχρι εύχρηστα και ευέλικτα πακέτα, παίρνουμε στα σοβαρά την “αγορά μιας στάσης”.


Οι υπηρεσίες μας γίνονται πράξη από επαγγελματίες στο εκτεταμένο μας δίκτυο, οι οποίοι μπορούν να σας παρέχουν λύσεις που υποστηρίζουν, ενισχύουν και αυξάνουν τις εργασίες σας. Και ενώ τα προϊόντα που προσφέρουμε μπορεί να διαφέρουν ελαφρά ανάλογα με τη χώρα που βρίσκεστε, μπορείτε πάντα να είστε σίγουροι για το ίδιο υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης. Επειδή είμαστε αφοσιωμένοι και "ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ".

  • Συμβόλαιο συντήρησης Scania

    Εξασφάλιση άριστης συντήρησης οχημάτων, με προβλέψιμο κόστος.

  • Επισκευές Scania

    Βολικές αρχικές τιμές που περιλαμβάνουν όλα τα ανταλλακτικά, την εργασία και τα αναλώσιμα.

  • Εκπαίδευση οδηγού Scania

    Η εκπαίδευση των οδηγών σας μπορεί να βοηθήσει να προστατεύσετε την απόδοση του οχήματος - και τα κέρδη της επιχείρησής σας.