Φορτηγά

Τα φορτηγά Scania διαθέτουν πάντα κάτι παραπάνω στο βασικό εξοπλισμό, αποτελώντας έτσι την φυσική επιλογή των οδηγών και των χειριστών οπουδήποτε.


Η μεταφορά είναι μία επιχείρηση εμπιστοσύνης. Οι άνθρωποι σας εμπιστεύονται για να φτάνουν έγκαιρα στον προορισμό τους καθημερινά. Αλλά η αξιοπιστία και ο χρόνος λειτουργικότητας δεν προκύπτουν χωρίς κόπο. Οφείλονται στην μακρόχρονη παράδοση της Scania να σας παρέχει αυτό ακριβώς που χρειάζεται η επιχείρησή σας. Με μεγάλο πλήθος επιλογών και ποικιλία ανεξάρτητων διαμορφώσεων, οι δυνατότητες είναι άπειρες. Απολαύστε μία εξαιρετική εμπειρία. Απολαύστε ένα Scania.

 • Μακρινών αποστάσεων

  Η Scania προσφέρει οχήματα για μεταφορές μακρινών αποστάσεων για απαιτητικούς επαγγελματίες. Από ιδιοκτήτες-οδηγούς έως ιδιοκτήτες στόλων, η Scania έχει τη λύση.

 • Διανομών

  Τα φορτηγά διανομών Scania είναι πάντα μία εξαίρετη μακροχρόνια επένδυση. Είναι ο ισχυρός δεσμός με τις σημερινές εξαιρετικά ορθολογικές αλυσίδες τροφοδοσίας.

 • Χωματουργικά

  Φορτηγά που συνεχίζουν να εργάζονται, ότι και αν συμβεί. Με τα χωματουργικά φορτηγά Scania είστε πάντα έτοιμοι για σκληρή εργασία.

 • Ειδικού τύπου

  Εδώ θα βρείτε όλα αυτά τα απαραίτητα οχήματα στα οποία βασιζόμαστε για να κρατάμε τις πόλεις μας ασφαλείς, καθαρές και πλήρως λειτουργικές.