Βυτιοφόρα και οχήματα μεταφοράς χύδην φορτίου

Ελαφριά, αξιόπιστα και με τέλειο χειρισμό. Τα Scania είναι η τέλεια επιλογή για μεταφορές μακρινών αποστάσεων με βυτιοφόρα και οχήματα μεταφοράς χύδην φορτίου.


Η μεταφορά με βυτιοφόρα και οχήματα μεταφοράς χύδην φορτίου δεν αφήνουν περιθώρια για καθυστερήσεις. Με τη Scania αρχίζετε με εξαρτήματα άριστης ποιότητας και παραμένετε σε κίνηση με ένα από τα κορυφαία δίκτυα σέρβις στον κόσμο. Το όχημα Scania βελτιστοποιείται εύκολα για να εξασφαλίζει μέγιστο ωφέλιμο φορτίο με μεγάλη οικονομία καυσίμου. Η άνεση του οδηγού, η οδική συμπεριφορά, ο χειρισμός και η ασφάλεια δεν αμφισβητούνται ποτέ. Ο αντιπρόσωπος της Scania θα σας καθοδηγήσει στις διάφορες επιλογές.


Βυτιοφόρο
Είτε πρόκειται για καύσιμα, είτε για γάλα είτε για κάποιο άλλο μεταφερόμενο υγρό, η μεταφορά με βυτιοφόρα δεν επιτρέπει καθυστερήσεις. Με βιομηχανίες που εξαρτώνται από το φορτίο σας, χρειάζεστε ένα φορτηγό στο οποίο να βασίζεστε. Για μεταφορές με βυτιοφόρα και μεταφορές χημικών προϊόντων, οι προδιαγραφές ADR (Ευρωπαϊκή συμφωνία που αφορά τη διεθνή οδική μεταφορά επικίνδυνων προϊόντων) και οι προδιαγραφές ασφαλούς φόρτωσης είναι διαθέσιμες απευθείας από το εργοστάσιο.


Μεταφορά χύδην φορτίου Αλεύρι, σιτηρά, κοκκώδη υλικά ή άλλα χύδην προϊόντα – τα φορτηγά Scania μπορούν να βελτιστοποιηθούν ώστε να παραδίδουν περισσότερο φορτίο με λιγότερο καύσιμο. Η εξειδίκευσή μας, σε συνδυασμό με τον σωστό κινητήρα Scania, εξασφαλίζουν άφθονη ισχύ και ροπή για όλες τις συνθήκες λειτουργίας.